Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Zwembadcongres ‘Een leven lang zwemmen’

In het sportcentrum Sportiom gaan we met elkaar op zoek naar antwoorden op de verschillende vragen rondom het thema ‘Een leven lang zwemmen’, ter afsluiting van de digitale zwembad webinars die in de eerste helft van 2021 zijn georganiseerd.

Onder leiding van onze dagvoorzitter Arko van Brakel zal tijdens het plenaire programma door verschillende sprekers dieper ingegaan worden op het thema. Een paar voorbeelden hiervan zijn generatiemarketing, zwemles van de toekomst als ook zwemmen door de levensloop heen.

U wordt meegenomen door deskundige sprekers, neemt deel aan interactieve sessies in een inspirerende omgeving. En natuurlijk kunt u met vele van uw collega’s en gelijkgestemden uit het hele land in een ontspannen sfeer in gesprek over deze en andere thema’s.

PROGRAMMA*

09.00 uur Ontvangst en registratie
09.30 uur Opening door dagvoorzitter Arko van Brakel
09.35 uur Plenaire presentaties
11.00 uur Paneldiscussie met sprekers plenaire programma deel 1
11.20 uur Pauze
11.35 uur Vervolg plenair programma
11.40 uur Plenaire presentaties
12.40 uur Paneldiscussie met sprekers plenaire programma deel 2
13.00 uur Lunch
14.00 uur Eerste ronde workshops
15.15 uur Wissel
15.30 uur Tweede ronde workshops
17.00 uur Netwerkborrel
17.15 uur Rondleiding Sportiom (facultatief)
18.00 uur Diner (facultatief)

*Klik hier voor aanvullende informatie over het programma en de workshops.

Houd deze site in de gaten voor het meest actuele programma. Programma en workshops zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

KOSTEN

Deelname exclusief diner

  • Leden (VSG*-, HISWA-, RECRON- en WiZZ-leden, houders Licentie Nationale Zwemdiploma’s (Nationale Raad Zwemveiligheid) en houders van het keurmerk Veilig & Schoon) betalen € 285,-.
  • Niet-leden betalen € 427,50.
  • Young Professionals van VSG-leden** betalen € 185,-.

Deelname inclusief diner

  • Leden (VSG*-, HISWA-, RECRON- en WiZZ-leden, houders Licentie Nationale Zwemdiploma’s (Nationale Raad Zwemveiligheid) en houders van het keurmerk Veilig & Schoon) betalen € 345,-.
  • Niet-leden betalen € 487,50.
  • Young Professionals van VSG-leden** betalen € 245,-.

De kosten zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee, lunches en – indien opgegeven – diner.
Heeft u voor de zwembadwebinars een persoonlijk passe partout afgenomen, dan ontvangt u 10% korting op de deelnamekosten (exclusief diner).

* VSG-bedrijfspartners nemen deel op basis van de voorwaarden van het type lidmaatschap. Deelname wordt automatisch verrekend met de eerder aangeboden ‘Compensatieregeling fysiek zwembadcongres’ (indien op uw bedrijf van toepassing).

** Jonge professionals (< 36 jaar) van een bij VSG aangesloten organisatie ontvangen korting op de deelnameprijs als zij samen met een senior van dezelfde organisatie aan het zwembadcongres deelnemen. Per senior kunnen maximaal drie jong professionals gebruik maken van het kortingstarief.

** Jonge professionals van een VSG-bedrijfspartner kunnen deelnemen vanuit hun bedrijfspartnerschap óf ontvangen korting op de deelnameprijs als zij samen met een senior van hetzelfde bedrijf aan het zwembadcongres deelnemen. Hoeveel jong professionals er gebruik kunnen maken van het kortingstarief per senior is afhankelijk van het type partnerschap.

INSCHRIJVEN
Afhankelijk van de toegestane bezoekersaantallen eind september als gevolg van de coronamaatregelen, hanteren wij voorlopig een maximum deelnemersaantal. Inschrijvingen worden daarom verwerkt op volgorde van binnenkomst. Hebt u deelgenomen aan de zwembadwebinars en/of heeft u zich aangemeld middels een voorinschrijving, dan heeft u voorrang bij inschrijving. Hebt u deelgenomen aan de zwembadwebinars en/of heeft u zich aangemeld middels een voorinschrijving, dan heeft u voorrang bij inschrijving

AANMELDEN
U kunt zich hier aanmelden voor het Nationaal Zwembadcongres 2021.

Graag tot ziens op 1 oktober in ’s-Hertogenbosch!

ORGANISATIE & INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u terecht bij Vereniging Sport en Gemeenten, info@sportengemeenten.nl, of telefoon 070 – 37 38 055.

Meer Evenementen