Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Dag van de Beroepsopleiding 2019; opleiden is leuk en veelzijdig!

Op 14 maart is er weer volop gelegenheid voor opleidingsdocenten en voor stagebegeleiders om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen wat betreft het opleiden van toekomstige zwembadmedewerkers. De praktijk van het opleiden tot Lifeguard, Lesgever Zwem-ABC of Begeleider recreatieve zwemactiviteiten staat met al haar facetten centraal. Opleiden is veelzijdig en het programma ook. Naast een plenaire lezing is er een grote diversiteit aan workshops om uit te kiezen en een Masterclass voor stagebegeleiders. Ook komen de recente vernieuwingen binnen de beroepsopleiding aan bod en is er aandacht voor nieuwe filmpjes en animaties die vanuit het kennisproject NL Zwemveilig zijn ontwikkeld. Deze kunnen als hulpmiddel binnen de opleiding worden gebruikt. Tot slot is er ook gelegenheid om (gratis) deel te nemen aan de digitale toets Examinator Nationale Zwemdiploma’s. Tot slot is er ook gelegenheid om (gratis) deel te nemen aan de digitale toets Examinator Nationale Zwemdiploma’s.

De Dag van de Beroepsopleiding vindt in 2019 plaats op donderdag 14 maart in Echteld.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
08.30-09.00 uur   Ontvangst
09.00-09.30 uur   Welkom
09.40-10.40 uur   Ronde 1
10.50-11.10 uur   Pauze
11.10-12.10 uur   Ronde 2
12.10-12.45 uur   Lunch
12.45-13.45 uur   Lezing Jan van Baardewijk
13.55-14.55 uur   Ronde 3
14.55-15.15 uur   Pauze
15.15-16.15 uur   Ronde 4
Vanaf 16.15 uur   Netwerkborrel

Klik hier voor het schematische programma.

Workshops en masterclass
Er is keuze uit verschillende workshops en een masterclass voor praktijkbegeleiders. Voor meer informatie over de inhoud klik op de naam van de workshop.

Nieuw dit jaar!
Het is dit jaar ook mogelijk om een halve Dag van de Beroepsopleiding te volgen. Je kunt kiezen uit het ochtend- of het middagprogramma. Kies je het ochtendprogramma, dan volg je 2 workshops, krijg je een lunch en ben je aanwezig bij de lezing van Jan van Baardewijk. Kies je het middagprogramma, dan start je met de lunch, ben je aanwezig bij de lezing van Jan van Baardewijk en volg je daarna 2 workshops.

Kosten
De kosten voor deze dag bedragen € 150,- p.p. voor de hele dag voor opleidingsdocenten van bij de Nationale Raad Zwemdiploma’s aangesloten opleidingsinstituten of medewerkers van aangesloten zwemlesaanbieders. De tweede persoon van dezelfde organisatie betaalt € 120,- en elke volgende € 90,-. Overige geïnteresseerden betalen € 245,- p.p.

De kosten voor een halve dag bedragen € 95,- p.p. voor opleidingsdocenten van bij de Nationale Raad Zwemdiploma’s aangesloten opleidingsinstituten of medewerkers van aangesloten zwemlesaanbieders. Overige geïnteresseerden betalen € 150,- p.p.

Deze dag is ook toegankelijk voor studenten van de opleidingsinstituten. Zij betalen € 50,- p.p. voor deze dag. We kunnen slechts een beperkt aantal studenten toelaten, dus wees er snel bij. Geef op het aanmeldingsformulier bij ‘evt. opmerkingen’ aan als de aanmelding een student betreft.

Genoemde bedragen zijn excl. btw.

Aanmelden
Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier

 

Meer Evenementen