Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Dag van het Zwemonderwijs 2019

Zwemonderwijs is het beste medicijn tegen verdrinking. Vrijwel ieder kind in Nederland haalt één of meerdere Nationale Zwemdiploma’s. Onderwijstheorie blijft zich ontwikkelen. Dat maakt het zwemonderwijs tot één van de meest dynamische onderdelen van de zwembranche. De Dag van het Zwemonderwijs is een evenement voor coördinatoren en lesgevers die nauw betrokken zijn bij het verzorgen en ontwikkelen van zwemonderwijs. Deze dag bestaat uit een plenair gedeelte, masterclasses en workshops. We organiseren ook een Dag van het Zwemonderwijs voor zwemverenigingen die speciaal bedoeld is voor bestuur en kader van (alle) zwemverenigingen.

Vooraanmelders krijgen korting en voorrang op inschrijven op workshops en masterclasses
In 2019 vindt de Dag van het Zwemonderwijs plaats op 16 april in Woerden. De kosten voor deze dag bedragen € 299,- (excl. btw) per persoon. Maar meld je je aan vóór 1 maart dan betaal je € 249,- (excl. btw) per persoon.

Als vooraanmelder krijg je ook voorrang op het inschrijven voor masterclasses en workshops. Zodra het programma bekend is, ontvang je daarvan bericht en kun je je definitief inschrijven. Je kunt je dan ook inschrijven voor een halve dag (kosten € 199,-).

Vooraanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

 

Benieuwd naar hoe het eraan toe gaat tijdens onze evenementen? Bekijk hier de impressie van de Praktijkdag Zwemonderwijs 2017:

Meer Evenementen