Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Dag van het Zwemonderwijs 16 december 2022

Doe het eens op een andere manier!

Stilstand is achteruitgang en zonder verandering is er geen vooruitgang. Het is daarom van groot belang om te blijven innoveren, ook als het gaat om de zwembranche en zwemles. Deze Dag van het Zwemonderwijs staat dan ook in het teken van vernieuwen, veranderen, anders denken en durven doen!

De Dag van het Zwemonderwijs vindt plaats op vrijdag 16 december 2022 bij Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

We starten deze dag met een inspirerende actieve opening door Erik op ten Berg, die aanzet tot, zoals hij het zelf omschrijft, denken met een bochtje. Daarna kun je aan de hand van je zelf samengestelde programma diverse lezingen, masterclasses en workshops volgen. Deelname aan de Dag van het Zwemonderwijs verzekert je van inspiratie, nieuwe ideeën en concrete handvatten om je zwemlessen verder te verbeteren.

Uiteraard is er ook deze keer de gelegenheid om gratis deel te nemen aan de digitale toets Examinator Nationale Zwemdiploma’s.

Zie hier de flyer.

Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:

09.00 uur       Welkom
09.30 uur       Inspiratie door Erik op ten Berg
10.30 uur       Workshopronde 1
11.40 uur       Workshopronde 2
12.40 uur       Lunch
13.40 uur       Innovaties
14.20 uur       Workshopronde 3
15.45 uur       Workshopronde 4
16.45 uur       Netwerkborrel

Klik hier voor het schematische programma.

Lezing van Erik op ten Berg

Erik is een creativity professional. Dat betekent dat hij zich helemaal heeft gespecialiseerd in hoe je het creatief denken bij mensen zo maximaal mogelijk kunt aanzetten en kunt ontwikkelen. Als achtergrond heeft hij onder meer de unieke Master of Science in Creativity and Change Leadership. Hij verzorgt brainstormsessies in allerlei soorten en maten. In zijn rol als trainer en coach leert hij mensen hoe ze slimmer gebruik kunnen maken van hun creatieve vaardigheden. Vaak heeft dit te maken met veranderingen en innovatie.

NIEUW DIT JAAR:

De Innovatie Challenge
Heb jij een innovatief idee voor de zwembranche of zwemles in het bijzonder? Doe dan mee aan deze Challenge en maak kans op gratis entree. En de winnaar krijgt de mogelijkheid dit idee verder te ontwikkelen! Klik hier voor meer informatie.

Masterclasses en workshops
Hieronder vind je een overzicht van de verschillende masterclasses en workshops die gehouden worden.

Bekijk hier de masterclasses

Bekijk hier de workshops

Kosten en aanmelden
De kosten voor deze dag zijn € 299,- voor Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s, Licentiehouders Snorkelen en erkende organisaties Zwemvaardigheidsdiploma’s en € 325,- voor overige geïnteresseerden. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Deze dag wil je niet missen! Dus meld je snel aan via het aanmeldingsformulier.

Meer Evenementen