Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Dag van het Zwemonderwijs 2020

De Dag van het Zwemonderwijs, die gepland stond op vrijdag 17 april, is verplaatst naar vrijdag 25 september a.s. We doen ons uiterste best om het programma, zoals hieronder vermeld, intact te houden. Mocht dit toch wijzigen, krijg je, als je je aangemeld hebt, tijdig bericht hierover.

 

Of je nu kind, lesgever of hoofd zwemzaken bent, we hebben allemaal talenten. Maar het is de vraag of we die talenten optimaal gebruiken en verder ontwikkelen. Tijdens de Dag van het Zwemonderwijs 2020 gaan we hier uitvoerig op in. Naast de lezing ‘Ik kies voor mijn talent’ door expert Luk Dewulf, belichten we verschillende onderdelen van talentontwikkeling in allerlei workshops en masterclasses. Verder komen er verschillende thema’s uit het Nationaal Plan Zwemveiligheid 2020 – 2024 aan bod en kun je meedoen aan discussies over hoe we de zwemveiligheid in Nederland op een hoger niveau kunnen krijgen. Daarbij willen we graag dat meer mensen ontdekken hoe leuk zwemmen is en moeten we goed zorgen voor onze zwemonderwijzers. Deze Dag van het Zwemonderwijs staat het vakmanschap van jou en je collega’s centraal: hoe kunnen we jullie talent om kinderen op een plezierige manier te leren zwemmen nóg beter benutten?

Uiteraard is er ook deze keer de gelegenheid om (gratis) deel te nemen aan de digitale toets Examinator Nationale Zwemdiploma’s.

Stel nu je persoonlijke programma samen via het aanmeldingsformulier.

Klik hier voor het schematische programma.

Lezing
In zijn lezing vertrekt Luk Dewulf vanuit het boek “ik kies voor mijn talent”. Hij gaat in op wat talent is. Hoe je talent al op jonge leeftijd kunt ontdekken en herkennen. Hoe je als ouder of leraar context kunt creëren waarin elk talent zich gezien en uitgedaagd voelt. Want door te doen waar je goed in bent, laad je niet alleen voortdurend je batterijen op, het bezorgt je ook een positief zelfbeeld, meer veerkracht en zelfvertrouwen.

 

Inhoud
Hieronder vind je uitgebreide informatie over de lezing, workshops en masterclasses.

Bekijk hier de masterclasses:

Bekijk hier de workshops:

Er is ook nog een interessante discussiesessie:

Kosten en aanmelden
De kosten voor deze dag zijn € 299,- voor Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s en erkende organisaties Zwemvaardigheid en € 335,- voor overige geïnteresseerden. Alleen de ochtend kost € 199,- (hiervoor krijg je een lezing, 2 workshops/1 masterclass en een lunch) en alleen de middag € 139,- (hiervoor krijg je een lunch, 2 workshops/1 masterclass en de afsluitende borrel).
Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Meld je aan en maak je keuze voor masterclasses en workshops via het aanmeldingsformulier.

Meer Evenementen