Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Dag van het Zwemonderwijs 2020

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen deze dag, dus zal dit jaar een tikkeltje anders zijn. We maken er een allereerste online editie van! Een online Dag van het Zwemonderwijs voor iedereen die betrokken is bij zwemonderwijs, waarbij je virtueel allerlei verschillende sessies naar keuze kunt volgen. Hoe het er precies uit gaat zien, weten we nog niet. Zodra er meer bekend is, vind je de informatie hier.

Als je je al aangemeld hebt, hoef je niets te doen. Maar als jij deze dag niet wilt missen, meld je dan snel aan! Dat kan via het aanmeldformulier.

Het programma hieronder zal veranderen en opnieuw gemaakt worden. We zijn hier druk mee bezig. Zodra dit bekend is, zullen we dit hier uiteraard publiceren.

 

 

Of je nu kind, lesgever of hoofd zwemzaken bent, we hebben allemaal talenten. Maar het is de vraag of we die talenten optimaal gebruiken en verder ontwikkelen. Tijdens de Dag van het Zwemonderwijs 2020 gaan we hier uitvoerig op in. Naast de lezing ‘Ik kies voor mijn talent’ door expert Luk Dewulf, belichten we verschillende onderdelen van talentontwikkeling in allerlei workshops en masterclasses. Verder komen er verschillende thema’s uit het Nationaal Plan Zwemveiligheid 2020 – 2024 aan bod en kun je meedoen aan discussies over hoe we de zwemveiligheid in Nederland op een hoger niveau kunnen krijgen. Daarbij willen we graag dat meer mensen ontdekken hoe leuk zwemmen is en moeten we goed zorgen voor onze zwemonderwijzers. Deze Dag van het Zwemonderwijs staat het vakmanschap van jou en je collega’s centraal: hoe kunnen we jullie talent om kinderen op een plezierige manier te leren zwemmen nóg beter benutten?

Uiteraard is er ook deze keer de gelegenheid om (gratis) deel te nemen aan de digitale toets Examinator Nationale Zwemdiploma’s.

Klik hier voor het schematische programma.

Lezing
In zijn lezing vertrekt Luk Dewulf vanuit het boek “ik kies voor mijn talent”. Hij gaat in op wat talent is. Hoe je talent al op jonge leeftijd kunt ontdekken en herkennen. Hoe je als ouder of leraar context kunt creëren waarin elk talent zich gezien en uitgedaagd voelt. Want door te doen waar je goed in bent, laad je niet alleen voortdurend je batterijen op, het bezorgt je ook een positief zelfbeeld, meer veerkracht en zelfvertrouwen.

 

Inhoud
Hieronder vind je uitgebreide informatie over de lezing, workshops en masterclasses.

Bekijk hier de masterclasses:

Bekijk hier de workshops:

Er is ook nog een interessante discussiesessie:

Kosten en aanmelden
Op dit moment kunnen wij nog niet aangeven wat de exacte prijs zal worden. Deze informatie volgt z.s.m.

 

Meer Evenementen