Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Dag van het Zwemonderwijs 2020

Zwemonderwijs is het beste medicijn tegen verdrinking. Vrijwel ieder kind in Nederland haalt één of meerdere Nationale Zwemdiploma’s. Onderwijstheorie blijft zich ontwikkelen. Dat maakt het zwemonderwijs tot één van de meest dynamische onderdelen van de zwembranche. De Dag van het Zwemonderwijs is een evenement voor coördinatoren en lesgevers die nauw betrokken zijn bij het verzorgen en ontwikkelen van zwemonderwijs. Deze dag bestaat uit een plenair gedeelte en workshops. We organiseren ook een Dag van het Zwemonderwijs voor zwemverenigingen die speciaal bedoeld is voor bestuur en kader van (alle) zwemverenigingen.

Korting
Meld je aan vóór 1 februari 2020 en ontvang € 50,- korting op de toegangsprijs. Vooraanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

Kosten
Deelname aan de Dag van het zwemonderwijs kost € 325,- excl. btw. Voor Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s en erkende organisaties voor Zwemvaardigheidsdiploma’s kost deelname € 299,- excl. btw. Je krijgt hiervoor een volledig verzorgde dag vol inspirerende lezingen, workshops en masterclasses. Genoemde bedragen zijn excl. btw.

Meer Evenementen