Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Blog: “Verdrinking, risicofactoren, risicogedrag en groepsdruk”

De lente is begonnen! Hoewel er nog wel een paar winterse buien worden voorspeld, duurt het vast niet lang voordat we weer met z’n allen gaan genieten van mooi weer en lekker (buiten) zwemmen. Afgelopen week werd definitief duidelijk dat het ministerie van VWS door het beschikbaar stellen van een groot bedrag een vervolg geeft aan het project NL Zwemveilig. Het belang van zwemveiligheid en zwemonderwijs in ons waterrijke land wordt onderstreept! We gaan verder met het delen van kennis en het verder verbeteren van zwemveiligheid in Nederland.

Klik hier om het volledige blog te lezen: Blog – Verdrinking, risicofactoren, risicogedrag en groepsdruk

Dit bericht is tot stand gekomen vanuit het kennisproject NL Zwemveilig.

Recente berichten

Meer Nieuws