Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Overheidssubsidie project NL Zwemveilig verlengd

Overheidssubsidie project NL Zwemveilig verlengd

Ministerie van VWS geeft vervolg aan kwaliteitsimpuls zwemveiligheid

Met trots maken wij bekend dat het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) tot eind 2020 een bedrag van bijna 600.000 euro aan ons beschikbaar stelt voor verdere kennisontwikkeling over zwemonderwijs. Hiermee geeft het ministerie een vervolg aan het project NL Zwemveilig en onderstreept het belang van zwemveiligheid en zwemonderwijs.

Evert-Jan Hulshof, directeur van de Nationale Raad Zwemveiligheid, waardeert de voortzetting van de ondersteuning vanuit de Rijksoverheid enorm: “Wij werken met passie voor de maatschappelijke opdracht om de zwemveiligheid van de hele Nederlandse bevolking op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Deze opdracht wordt ondersteund door het doen van onderzoek en het bundelen van bestaande praktijkkennis binnen NL Zwemveilig. Dit project sluit bovendien aan op de wens van de Tweede Kamer en van minister Bruins om samen met de zwembranche te zorgen voor kennisdeling en het verder verbeteren van zwemveiligheid in Nederland.”

Lees het volledige persbericht hier:
PERSBERICHT Ministerie van VWS geeft vervolg aan kwaliteitsimpuls zwemveiligheid

Recente berichten

Meer Nieuws