Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Praktijkvoorbeeld – Zwembad de Windas: Gezellig omdát het veilig is

Bij twijfel zwemvaardigheid verplicht voorzwemmen

Elk zwembad kent het probleem: jongeren of volwassenen die niet kunnen zwemmen willen toch in het diepe. Hoe ga je daarmee om? En wat kun je doen om het zwembad veilig én gezellig te houden, voor bezoekers en medewerkers?

Zwembad De Windas in Bergschenhoek stelt veiligheid voorop, voor iedereen. Wie geen diploma heeft en niet wil voorzwemmen, mag het zwembad niet in. Op drukke dagen helpen beveiligers bij het toezicht op het terrein rondom het zwembad.

Klik hier om het volledige praktijkvoorbeeld te lezen:
Zwembad De Windas – Gezellig omdat het veilig is

Dit bericht is tot stand gekomen vanuit het kennisproject NL Zwemveilig.

Recente berichten

Meer Nieuws