Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Hoe zorgen we voor het verder vergroten van de zwemveiligheid?

De afgelopen week zat ik regelmatig met de handen in het haar. We zijn nu ruim 2 jaar bezig met NL Zwemveilig. We hebben veel beter zicht gekregen op zwemveiligheid. Weten wie de grootste risico’s lopen om te verdrinken. Kennen de gevaarlijke situaties. We hebben tips gedeeld, een animatie, vlogs en nog veel meer gemaakt. Er wordt goed samengewerkt binnen de Nationale Raad Zwemveiligheid tussen partijen als Reddingsbrigade Nederland en alle Nederlandse Gemeenten (VSG) om een zo groot mogelijk deel van de samenleving zwemveilig te krijgen. En toch zijn er in een week zes personen verdronken. Wat kunnen we nog meer doen?

Klik op onderstaande link om mijn blog te lezen waarin ik in ga op het blijven delen van tips, de zorgen over toezicht, mobiel telefoongebruik, baby- en peuterzwemmen, motivatiestrategiën en het belang van altijd blijven opletten.

Titeke Postma

Blog NL Zwemveilig – Hoe zorgen we voor het verder vergroten van de zwemveiligheid?

Dit bericht is tot stand gekomen vanuit het kennisproject NL Zwemveilig.

Recente berichten

Meer Nieuws