Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

We ontmoeten je graag op de ZwembadBranche Dag 2018!

Kom je ook op 9 oktober naar de ZwembadBranche Dag?
We ontmoeten je graag op onze stand!

Op dinsdag 9 oktober staan wij vanuit de Nationale Raad Zwemveiligheid en NL Zwemveilig met een stand op de ZwembadBranche Dag. Je kunt bij ons terecht voor informatie over onder andere de beroepsopleidingen, onze evenementen, onderzoek en alle vragen die te maken hebben met de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en de Examenregeling Nationale Zwemdiploma’s. Wij hopen jou te ontmoeten! Je vindt ons op stand 3.61.

Workshop NL Zwemveilig
Naast gezamenlijke vertegenwoordiging op onze stand, zal er tijdens de ZwembadBranche Dag vanuit NL Zwemveilig een workshop worden verzorgd. Jarno Hilhorst, manager van het Kenniscentrum binnen de Nationale Raad Zwemveiligheid en tevens projectmanager van het kennisproject NL Zwemveilig, geeft een workshop over ‘Van leren zwemmen naar blijven zwemmen’. Hoewel 97% van de Nederlandse kinderen een zwemdiploma behaalt, blijft er na het behalen van de zwemdiploma’s slechts een klein gedeelte regelmatig zwemmen. Dit is een grote kans voor de Nederlandse zwembaden. Vanuit het kennisproject NL Zwemveilig verdiepte onderzoeksbureau Kennispraktijk zich dit voorjaar in het vraagstuk hoe meer kinderen te blijven boeien en binden wat betreft zwemmen. In deze workshop delen we de uitkomsten van deze analyse en gaan we na wat al goed gaat en wat beter kan om meer kinderen te binden aan zwemmen. Dat kan zowel gaan om zwemsport als om andere vormen van regelmatig meedoen aan (recreatieve) zwemactiviteiten. Waar valt bij jou de meeste winst te boeken? Bezoek deze gratis workshop om 12.00 of 15.00 uur in Kalvermelk 2A.

Wie jarig is trakteert!
In oktober vieren wij samen met de zwemlesaanbieders die daaraan vaak al jaren bijdragen het 20-jarig bestaan van het Zwem-ABC. En wie jarig is trakteert. Dus bezoek op dinsdagochtend 9 oktober onze stand en wij trakteren op taart. Zo lang de voorraad strekt natuurlijk. Vier je dit heugelijke feit met ons mee?

Beursaanbieding: meld je met korting aan voor de Praktijkdag Zwemonderwijs
Dit jaar staat de Praktijkdag Zwemonderwijs in het teken van vernieuwing van de zwemles en doelgroepactiviteiten. Dit mag je natuurlijk niet missen! Meld je aan op onze ZwembadBranche

Dag stand en betaal slechts € 245,- in plaats van € 295,-/€ 325,-. Let op: dit is een speciale beursaanbieding en geldt alleen voor aanmeldingen op de stand.

Aanmelden
Het beursplein is open van 09.00 tot 17.00.  Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche.

Kijk hier om je aan te melden: https://www.zwembadbranche.nl/dag/aanmelden

Graag tot ziens op 9 oktober in DeFabrique in Utrecht!

Recente berichten

Meer Nieuws