Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

We ontmoeten je graag!

We ontmoeten je graag!

Kom je ook op 8 oktober naar de ZwembadBranche Dag? We ontmoeten je graag op onze stand!

Op dinsdag 8 oktober staan wij vanuit de Nationale Raad Zwemveiligheid en NL Zwemveilig met een stand op de ZwembadBranche Dag. Je kunt bij ons terecht voor informatie over onder andere de beroepsopleidingen, onze evenementen, onderzoek en alle vragen die te maken hebben met de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en de Examenregeling Nationale Zwemdiploma’s. Wij hopen jou te ontmoeten! Je vindt ons direct na de ingang op stand 1.06.

Aanmelden
Het beursplein is open van 09.00 tot 16.00. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Ook dit jaar is er weer een Technisch Ontbijt, dit staat vanaf 7.30 klaar en duurt tot 10.30, deelname kost € 50,00. Voor zowel de ZwembadBranche Dag (gratis) als het Technisch Ontbijt moet je je vooraf aanmelden. Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.zwembadbranche.nl/dag.

Graag tot ziens op dinsdag 8 oktober in De Fabrique te Utrecht!

Recente berichten

Meer Nieuws