Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Nationale ZwemChallenge jaarprijs uitgereikt in zwembad De Molen Hey in Schijndel

Maandag 20 juli werd Robijn Broeksteeg verrast door Ellen Schripsema, regioadviseur van de Nationale Raad Zwemveiligheid, en het instructie team van zwembad De Molen Hey in Schijndel. Robijn Broeksteeg heeft de Nationale ZwemChallenge met succes afgelegd en kreeg de jaarprijs uitgereikt; een lang weekend weg in een vakantiehuis naar keuze ter waarde van € 400,-.

Vorig jaar werd, tijdens de Nationale Maand van de Zwemveiligheid, de Nationale ZwemChallenge geïntroduceerd. Na een eerste succesvol jaar, waarin veel zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen die in het bezit zijn van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s dit concept hebben ingezet, is onlangs de jaarprijs onder de deelnemers verloot.

De Nationale ZwemChallenge maakt het mogelijk om op een leuke en interactieve manier de zwemveiligheid te testen. Uit onderzoek blijkt dat je zwemmen kunt verleren. Je moet zwemmen dus onderhouden om zwemveilig te zijn.

Gefeliciteerd Robijn, we wensen je samen met je familie veel plezier!

Deelnemen aan de Nationale ZwemChallenge

Wil je ook weten of je zwemskills voldoen aan Nationaal Zwemdiploma C en hoe je deel kunt nemen aan de Nationale ZwemChallenge? Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.nationalezwemchallenge.nl
Doe ook mee en wie weet win jij volgend jaar de jaarprijs!

De Nationale ZwemChallenge organiseren

Ben je licentiehouder en wil je meer weten over de organisatie van de Nationale ZwemChallenge? Kijk dan hier en ontdek hoe je kinderen én volwassenen periodiek kunt laten checken hoe zwemveilig ze zijn.

Fotografie: TV Schijndel

Recente berichten

Meer Nieuws