Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Brief Stuurgroep Zwembranche aan minister Van Ark van Medische Zorg en Sport

Namens de samenwerkende partijen in de zwembranche en NOC*NSF heeft de Stuurgroep Zwembranche, waar de Nationale Raad Zwemveiligheid in is vertegenwoordigd, afgelopen vrijdag een brief gestuurd naar minister Van Ark (Medische Zorg en Sport) waarin er nadrukkelijk voor wordt gepleit om de Nederlandse zwembaden zo spoedig mogelijk te heropenen.

“Wij hebben de afgelopen periode bewezen bezoekers een veilige omgeving te kunnen bieden. Wij vragen u nadrukkelijk toe te zien op een gelijke behandeling van de verschillende vormen van sporten en bewegen. Zodat we door kunnen gaan met het bevorderen van de gezondheid en zwemvaardigheid van onze bezoekers”, aldus de Stuurgroep Zwembranche.

Klik hier voor de volledige brief:

Recente berichten

Meer Nieuws