Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Vacature zwemonderzoek bij nieuw project ‘Zwemles van de toekomst’

InnoSportLab De Tongelreep, Vrije Universiteit Amsterdam en de Nationale Raad Zwemveiligheid starten een nieuw onderzoeks- en innovatieproject gericht op leren zwemmen bij kinderen. Het doel van het project is de effectiviteit van verschillende leer-, trainings- en instructiemethoden te vergelijken die kunnen worden gebruikt om kinderen zwemvaardig te maken. Het gaat dan niet alleen om effectiviteit in termen van het motorische leerproces als zodanig, maar ook in termen van plezier in en motivatie om te (blijven) zwemmen.

Heb je een passie voor de (zwem)sport en vind je de vraag interessant hoe jonge kinderen het beste kunnen leren zwemmen? Ben je bovendien een afgestudeerde bewegingswetenschapper (MSc) of heb je je universitaire graad in een verwante discipline? Stel je dan kandidaat voor de vacature om hier mee als promovendus in de komende jaren mee aan de slag te gaan. Lees hier de vacaturetekst en solliciteer uiterlijk 31 maart 2021 op deze mooie functie.

Dit project is mede gekoppeld aan de uitvoering van het Nationaal Plan Zwemveiligheid 2020-2024. Naast de verbinding met de thema’s kennis en innovatie (14 en 15) zijn er ook duidelijke raakvlakken met kwaliteit van personeel/kader (3), blijven zwemmen na de zwemles (4) en kwaliteitsborging zwemonderwijs (2).

 

Recente berichten

Meer Nieuws