Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Nationale Maand van de Zwemveiligheid gaat wederom niet door

Helaas hebben wij moeten besluiten om ook dit jaar de Nationale Maand van de Zwemveiligheid 2021 niet door te laten gaan.

Gelet op de huidige coronamaatregelen moeten we vaststellen dat activiteiten in deze vorm onvoldoende tot hun recht gaan komen. Uiteraard blijft de Nationale Raad Zwemveiligheid zich inzetten voor ‘heel Nederland zwemveilig’. Komende maanden wordt daarom, ook met oog op het buiten zwemseizoen, via diverse berichtgeving aandacht gevraagd voor zwemveiligheid. Ook zullen wij daar waar mogelijk op een andere wijze uitvoering geven aan diverse activiteiten.

De Nationale Raad Zwemveiligheid wenst alle partijen binnen de branche veel succes in deze bijzondere tijd. Hopelijk kunnen we binnenkort meer activiteiten ontplooien in de Nederlandse zwembaden, waardoor iedereen zijn/haar zwemvaardigheid kan ontwikkelen en behouden om daarmee veel zwemplezier te beleven.

Recente berichten

Meer Nieuws