Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Uitnodiging ZwembadBranche Dag 2021 – 30 november 2021

Eindelijk mogen we elkaar weer ontmoeten en daarom wordt op dinsdag 30 november de ZwembadBranche Dag weer georganiseerd. Een beurs voor en door professionals in de zwembranche! 

NRZ en WiZZ gezamenlijk op de beurs
De Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) en Vereniging Werkgevers Zwembaden en Zwemscholen (WiZZ) werken dit jaar samen. Graag nodigen wij je uit om onze gezamenlijke stand tijdens de ZwembadBranche Dag te bezoeken. Het belooft dit jaar weer een inspirerende beurs voor de zwembranche te worden.

Bijzondere beurslocatie
Deze editie vindt plaats op een nieuwe locatie: de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Een moderne, duurzame, ruim opgezette én sfeervolle evenementenlocatie. De locatie is goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Het beursplein is open van 9.00 tot 16.00 uur en onder het genot van een hapje & drankje praten we graag met je bij. 

Gratis toegang, volledig verzorgd
Wil jij de ZwembadBranche Dag niet missen? Meld je dan vanaf vandaag gratis aan en bezoek onze stand (2.02).

Registreer je hier voor de ZwembadBranche Dag 2021

Recente berichten

Meer Nieuws