Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Kwartaalprijs winnaar Nationale ZwemChallenge: zwembad Sijsjesberg!

Afgelopen zomer is de Nationale ZwemChallenge weer op diverse plekken in Nederland georganiseerd. Het openluchtzwembad Sijsjesberg in Huizen – dat begin dit jaar vernieuwd is en op 24 april de deuren (her)opende – organiseerde deze zomer ook de Nationale ZwemChallenge.

Zwemlesaanbieders die de Nationale ZwemChallenge organiseren maken kans om een prijs te winnen. De Sijsjesberg is met de organisatie van de Nationale ZwemChallenge dit kwartaal verkozen tot winnaar. Zij hebben een tegoedbon ontvangen, waarmee zij met twee personen kunnen deelnemen aan een kennisevenement van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Regioadviseur Erik Willems heeft gisteren, op 26 oktober 2021, de prijs persoonlijk uitgereikt aan Frank Tissink en Agatha van ’t Wout – de Groot. 

De Nationale ZwemChallenge, het concept om zwemveiligheid te testen

Ben je op zoek naar een leuke Challenge voor je zwembadbezoekers? Organiseer dan ook de Nationale ZwemChallenge en wie weet win jij als zwemlesaanbieder de volgende keer een mooie prijs!

Meer informatie over de Nationale ZwemChallenge

Recente berichten

Meer Nieuws