Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

NIEUW: merchandise Zwem-ABC

NIEUW: merchandise Zwem-ABC

NIEUW: Zwem-ABC merchandise voor kids

Vanaf nu is er nieuwe Zwem-ABC merchandise speciaal voor de zwemleskinderen te vinden in onze webwinkel. Hiermee kunnen Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s (die dit nog niet zelf hebben kunnen ontwikkelen) leuke items bestellen om kinderen te enthousiasmeren.

We hebben een pakket dat gebruikt kan worden bij de start van de zwemles, bestaande uit een zwemtasje en een handdoek. Daarnaast hebben we een diplomazwemmen pakket waarin naast het reeds bestaande polsbandje ook een medaille en sleutelhanger te vinden is. De verschillende items zijn uiteraard ook los te bestellen.

Klik hier om naar onze webwinkel te gaan.

Heb je vragen of suggesties? Mail ons dan via communicatie@nrz-nl.nl.

Recente berichten

Meer Nieuws