Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Samen op examen certificaat vernieuwd

Het ‘samen op examen’ certificaat is vernieuwd. Met het ‘samen op examen’ certificaat kunnen ouders/verzorgers meezwemmen met het diplomazwemmen. Dit certificaat is geen waardedocument zoals het zwemdiploma, maar is een leuke manier om ouder/verzorger samen dit belangrijke moment te laten beleven.

Het ‘samen op examen’ certificaat daagt ouders/verzorgers uit. Door zelf het diplomazwemmen te ervaren weten ouders/verzorgers beter welke zwemvaardigheden geleerd worden (en hoe het met hun eigen zwemvaardigheden gesteld is). Het samen op examen certificaat is bedacht als leuke herinnering aan deze gezamenlijke ervaring.

Het nieuwe certificaat is voor zwemlesaanbieders met de Licentie Nationale Zwemdiploma’s beschikbaar in de webwinkel en is per stuk te bestellen. Tip: Voer na het inloggen in de zoekbalk ‘samen op examen’ in en je komt direct bij het product uit.

Heb je vragen over het certificaat of hulp nodig bij het bestellen? Neem dan contact op met de klantenservice via (0318) 83 02 50 of info@nrz-nl.nl

Recente berichten

Meer Nieuws