Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Ontwikkel in je eigen talent! – Pieter Enkelaar (Brout)

Iedereen heeft een talent, maar weet je ook wat dat is en wat kun je er dan mee? Kun je anderen helpen om hun eigen talent in te zien? En hoe kan iemand aan de slag met zijn talent?

Na deze workshop herken je beter of iemand werkt vanuit het talent? Heb je handvatten om iemand inzicht te krijgen in je eigen en andermans talent en kun je iemand in zijn of haar kracht zetten. Dit allemaal om hun talent te ontwikkelen.

Als leidinggevende heb je het beste voor met je medewerkers, je wilt dat ze met plezier naar het werk gaan, doen waar ze energie van krijgen en ontwikkelen. Toch moeten er bepaalde taken worden uitgevoerd die niet altijd in deze lijn passen. Door inzicht te krijgen in deze balans kun je anderen motiveren en kunnen zij de waarde van taak en ontwikkeling inzien. Hierop gaan we inzoomen. Je krijgt handvatten mee om de talenten van jezelf en een ander in kaart te brengen en om te zetten naar de praktijk. Je leert welke vragen je kunt stellen, hoe iemand verantwoordelijkheid pakt voor hun eigen ontwikkeling en hiermee gemotiveerd aan de slag gaan op de werkvloer.

De workshop wordt gegeven door Gerben Roosink van Brout. Gerben is oud-marinier en afgestudeerd aan de Kunstacademie. Deze twee werelden brengt hij op een energieke en speelse manier bij elkaar om inzicht te krijgen in jezelf en de ander, om het uiteindelijk om te zetten in de praktijk.

Voor leidinggevenden

Ronde 4

Recente berichten

Meer Nieuws