Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Integriteit binnen jouw organisatie – Joyce van Binsbergen (Enjoy EsC)

‘In 2032 is Nederland het sportiefste land ter wereld en heeft iedereen dagelijks sportplezier.’ Dat is de ambitie van NOC*NSF, uitgewerkt in de Sportagenda 2032. Als onderdeel van deze ambitie streven alle sportbonden naar een 100% sociaal veilige, gezonde en inclusieve sportomgeving. Dit geldt uiteraard ook voor zwembaden, -scholen en -verenigingen.

Voor iedere zwemonderwijzer zal het bovenstaande statement niet als een verrassing komen, zeker niet gezien de huidige tijd en alle incidenten die we de afgelopen jaren in de media voorbij hebben zien komen. Maar wat is ‘integriteit’ dan precies? En op welke manier kan een organisatie er zelf mee aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat iedereen in de organisatie integer handelt? Op welke manier kan een goed integriteitsbeleid er voor zorgen dat iedereen in de organisatie binnen een veilige, eerlijke en inclusieve omgeving kan sporten en werken?

In deze workshop gaan we hierop in en krijgen jullie inzichten, tools en achtergrondinformatie aangereikt om met integriteit binnen jouw organisatie aan de slag te gaan.

Volg deze workshop in ronde 1.

Over Drs. Joyce van Binsbergen
Drs. Joyce van Binsbergen is CEO van Enjoy EsC, een Training & Consultancy Bureau. Een internationaal onderscheiden en veelgevraagde High Performance Leadership & Cognitive Behavioral Expert, oud topsporter, international speaker en moeder van 2 tieners. Ze is voor NOC*NSF productontwikkelaar en kerndocent van onder andere de volgende programma’s: De 4-inzichten in trainerschap, Trainersbegeleiding, Sportief Coachen, e-learning Integriteit niv 4 en 5, Club kader Coach en Veilig Sport Klimaat. Met haar werk helpt Joyce mensen en organisaties om hun maximale potentie, performance en impact te behalen.

 

Recente berichten

Meer Nieuws