Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Praktijkdag Zwemonderwijs

De Praktijkdag Zwemonderwijs staat dit jaar in het teken van vele verschillende manieren waarop je kinderen kunt leren zwemmen. De manier waarop je kinderen leert zwemmen moet passen bij het kind, bij de ouder, bij de lesgever, bij de accommodatie en bij de visie van de organisatie op zwemonderwijs. De Praktijkdag dit jaar gaat op al die facetten in. Neem ook gerust het zwemlesplan van jouw organisatie mee om weer eens te kijken of en zo ja, wat er beter kan. Uiteraard zijn er ook weer workshops in het zwembad om ook in het water nieuwe kennis op te doen.

Kies de dag die jou het best past
We organiseren de Praktijkdag Zwemonderwijs dit jaar in Nieuwegein op twee dagen (donderdag 12 en vrijdag 13 december), zodat je zelf kunt kiezen welke dag jou het best uitkomt.

Klik hier voor het schematische programma.

Inhoud
Hieronder vind je uitgebreide informatie over de lezingen, workshops en masterclasses.

Bekijk hier de lezingen:

Bekijk hier de masterclasses:

Bekijk hier de workshops in de zaal:

Bekijk hier de workshops in het water:

Aanmelden
Het unieke aan dit evenement is dat je jouw persoonlijke programma samenstelt door te kiezen voor workshops waar jij in geïnteresseerd bent. Uit ervaring weten we dat de inschrijvingen voor de Praktijkdag Zwemonderwijs snel gaan. Wil je verzekerd zijn van deelname én de workshops/lezingen/masterclasses van jouw voorkeur kunnen volgen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in.

Om je aan te melden voor donderdag 12 december: klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Om je aan te melden voor vrijdag 13 december: klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Gratis digitale toets
Deelnemers (met de juiste vooropleiding) kunnen deze dag gratis deelnemen aan de digitale toets Examinator Nationale Zwemdiploma’s. Dit dient wel vooraf aangegeven te worden op het aanmeldingsformulier. Je kunt de toets voorafgaand aan de Praktijkdag Zwemonderwijs (08.00 uur), maar ook tijdens een workshopronde (3a of 3b) doen.

Kosten
Deelname aan de Praktijkdag Zwemonderwijs kost € 325,- excl. btw. Voor Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s en erkende organisaties voor Zwemvaardigheidsdiploma’s kost deelname € 299,- excl. btw. Je krijgt hiervoor een volledig verzorgde dag vol inspirerende lezingen, workshops en masterclasses. Gedelegeerden volgen in de ochtend een gratis bijscholing. Het middagprogramma kunnen zij meedoen voor € 150,-. Genoemde bedragen zijn excl. btw.

Hier kun je de wervingsfolder bekijken.

 

 

Meer Evenementen