Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Praktijkdag Zwemonderwijs

Wat een heerlijk vooruitzicht dat we elkaar weer mogen ontmoeten. Elkaar weer zien, een boks geven, bijpraten, nieuwe of oude collega’s uit het hele land ontmoeten. Dat zijn toch elementen waar we voor bij elkaar willen komen. Daarom nodigen we je uit om naar de Praktijkdag Zwemonderwijs op 12 mei in Nieuwegein te komen. We hebben een mooi programma samengesteld, waar ook lekker de tijd is om elkaar te ontmoeten: Let’s meet again!

Natuurlijk wil je ook nieuwe dingen leren, kennis opfrissen en luisteren naar inspirerende verhalen. Daarom ontbreken deze niet in het programma.

Bekijk hier de folder.

Wil je de folder uitprinten? Klik dan op het icoontje met de printer in de blauwe balk onderaan de digitale folder. Daarnaast vind je tevens het icoontje om de folder als pdf te downloaden.

Programma
De indeling van deze dag ziet er als volgt uit:

09.00 – 09.30 uur            Ontvangst
09.30 – 09.45 uur            Welkom door Titus Visser, directeur NRZ
09.55 – 10.55 uur            Ronde 1
11.05 – 12.05 uur            Ronde 2
12.15 – 13.15 uur            Lunch en ronde 3
13.25 – 14.25 uur            Lunch en ronde 4
14.35 – 15.10 uur            Plenaire lezing Allard Lindhout
15.20 – 16.20 uur            Ronde 5
Vanaf 16.20 uur               Netwerkborrel

Meld je direct aan via het aanmeldingsformulier.

Spreker
Onze spreker van deze dag is Allard Lindhout. Allard Lindhout is naast scheidsrechter in de Eredivisie en internationale competities nog altijd actief in het onderwijs. Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan als leraar basisonderwijs en later als docent op de Pedagogische Academie (PABO), is hij nu actief in het begeleiden van kinderen met een autistisch spectrum en ondersteunt hij leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs. Allard heeft als ouder ook ervaring met zwemles.

 

Lezingen, workshops, masterclasses etc.
We gaan deze dag lekker aan de slag met allerlei praktische lezingen, masterclasses en workshops, zowel in de zaal als in het water.

Met elkaar leren, ontdekken en opfrissen. Zo geven we je handvatten mee om om te gaan met uitdagend gedrag van kinderen, mondige ouders. Maar je krijgt ook leuke ideeën mee om te gebruiken in je lessen.

Klik hier voor het schematische programma

 

Kosten
De kosten bedragen € 325,- per persoon (excl. btw). Je krijgt daarvoor een lekkere lange, actieve, praktische dag met een plenaire lezing, 4 workshoprondes, een lunch en een afsluitende netwerkborrel.

Ben je gedelegeerde en volg je de scholing in de ochtend, kun je de rest van het programma meedoen voor € 160,- per persoon (excl. btw).

Dus meld je snel aan via het aanmeldingsformulier, want de interesse is groot en de workshops dus snel vol!

Programma
Hieronder vind je uitgebreide informatie over de lezingen, masterclasses en workshops.

LEZINGEN

 

MASTERCLASSES

 

WORKSHOPS (IN DE ZAAL)

 

WORKSHOPS IN HET WATER

 

EN VERDER…

Meer Evenementen