Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Praktijkdag Zwemonderwijs

Wat een heerlijk vooruitzicht dat we elkaar weer mogen ontmoeten. Elkaar weer zien, een boks geven, bijpraten, nieuwe of oude collega’s uit het hele land ontmoeten. Dat zijn toch elementen waar we voor bij elkaar willen komen. Daarom nodigen we je uit om naar de Praktijkdag Zwemonderwijs op 9 december in Nieuwegein te komen. We hebben een mooi programma samengesteld, waar ook lekker de tijd is om elkaar te ontmoeten: Let’s meet again!

Natuurlijk wil je ook nieuwe dingen leren, kennis opfrissen en luisteren naar inspirerende verhalen. Daarom ontbreken deze niet in het programma.

We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten. Onze spreker van deze dag is Allard Lindhout. Allard Lindhout is naast scheidsrechter in de Eredivisie en internationale competities nog altijd actief in het onderwijs. Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan als leraar basisonderwijs en later als docent op de Pedagogische Academie (PABO), is hij nu actief in het begeleiden van kinderen met een autistisch spectrum en ondersteunt hij leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs. Allard heeft als ouder ook ervaring met zwemles.

Dus, de Praktijkdag Zwemonderwijs mag je niet missen. De deelnamekosten zijn € 325,- excl. btw p.p. Meld je vóór 15 oktober vrijblijvend aan via het aanmeldingsformulier en ontvang 25,- korting op de toegangsprijs. Je krijgt dan ook voorrang bij het kiezen van workshops.

 

 

 

 

 

Meer Evenementen