Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Mijn NRZ

Mijn NRZ

Webwinkel
Ga naar onze webwinkel voor het bestellen van diploma’s en andere artikelen. Onze relaties hebben hiervoor speciale inloggegevens ontvangen.

Leveringen rond de feestdagen 

Wil je dat je bestelling in onze webwinkel nog voor kerst geleverd wordt?

Plaats je bestelling dan uiterlijk dinsdag 21 december 2021.

Indien je na 21 december bestelt, zal de bestelling in verband met de Kerst- en Nieuwjaarssluiting van ons kantoor en de voorraadtelling naar verwachting op dinsdag 4 januari 2022 worden verwerkt en zal de uitlevering eind van die week zijn.

Inloggen webpagina’s administratie diplomazwemmen
De administratie met betrekking tot het diplomazwemmen voor de Nationale Zwemdiploma’s wordt geregeld via persoonlijke webpagina’s. De totale afwikkeling van je examens regel je online. Elke zwemlesaanbieder die opleidt voor de Nationale Zwemdiploma’s én elke rapporteur en gedelegeerde heeft een eigen startpagina (startpaneel). Met je klantcodenummer of inlogcode en wachtwoord heb je toegang tot je eigen startpagina.

Als je vragen en/of opmerkingen hebt of je bent je wachtwoord kwijt, dan kun je contact opnemen met ons kantoor. Ook kun je ons een e-mail sturen.

Inloggen Administratie Diplomazwemmen (AAD)
Klik hier om in te loggen als je medewerker bent bij een zwemlesaanbieder met Licentie Nationale Zwemdiploma’s, in het licentietraject zit of opleidingsinstituut Beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker.

Klik hier om in te loggen als je medewerker bent bij een zwemlesaanbieder die alleen examens organiseert voor de zwemvaardigheidsdiploma’s (dus niet voor Licentiehouders).

Klik hier om in te loggen als je gedelegeerde bent.

Klik hier om in te loggen als je rapporteur (voor zwemvaardigheden) bent.

Download hier de handleiding administratie diplomazwemmen.