Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Mijn NRZ

Mijn NRZ

Belangrijke informatie over bestellingen en bereikbaarheid rond de feestdagen

Bestellingen
In verband met het tellen van de voorraad en kantoorsluiting vanwege de feestdagen versturen wij vrijdag 21 december de laatste bestellingen van dit jaar. Indien je onvoldoende diploma’s hebt, kun je uiterlijk donderdag 20 december 2018 een bestelling plaatsen in de webwinkel. Indien je na 20 december bestelt, zal de bestelling niet eerder dan 7 januari worden verwerkt. Levering zal dan naar verwachting eind van die week zijn. Zorg dus dat je op tijd bestelt!

Kantoorsluiting
In verband met de feestdagen zijn wij gesloten en niet bereikbaar op de volgende dagen:

  • Maandag 24 december tot en met woensdag 26 december
  • Maandag 31 december en dinsdag 1 januari

Webwinkel
Ga naar onze webwinkel voor het bestellen van diploma’s en andere artikelen. Onze relaties hebben hiervoor speciale inloggegevens ontvangen. Deze zijn met de komst van de nieuwe website niet veranderd.

Inloggen webpagina’s administratie diplomazwemmen
De administratie met betrekking tot het diplomazwemmen voor de Nationale Zwemdiploma’s wordt geregeld via persoonlijke webpagina’s. De totale afwikkeling van je examens regel je online. Elke zwemlesaanbieder die opleidt voor de Nationale Zwemdiploma’s én elke rapporteur en gedelegeerde heeft een eigen startpagina (startpaneel). Met je klantcodenummer of inlogcode en wachtwoord heb je toegang tot je eigen startpagina.

Als je vragen en/of opmerkingen hebt of je bent je wachtwoord kwijt, dan kun je contact opnemen met ons kantoor. Ook kun je ons een e-mail sturen. Ook deze inloggegevens zijn niet gewijzigd met de komst van de nieuwe website.

Inloggen Administratie Diplomazwemmen (AAD)
Klik hier om in te loggen als je medewerker bent bij een zwemlesaanbieder met Licentie Nationale Zwemdiploma’s, in het licentietraject zit of opleidingsinstituut Beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker.

Klik hier om in te loggen als je medewerker bent bij een zwemlesaanbieder die alleen examens organiseert voor de zwemvaardigheidsdiploma’s (dus niet voor Licentiehouders).

Klik hier om in te loggen als je gedelegeerde bent.

Klik hier om in te loggen als je rapporteur (voor zwemvaardigheden) bent.

Download hier de handleiding administratie diplomazwemmen.