Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Mijn NRZ

Mijn NRZ

Webwinkel
Ga naar onze webwinkel voor het bestellen van diploma’s en andere artikelen. Onze relaties hebben hiervoor speciale inloggegevens ontvangen.

Inloggen webpagina’s administratie diplomazwemmen
De administratie met betrekking tot het diplomazwemmen voor de Nationale Zwemdiploma’s wordt geregeld via persoonlijke webpagina’s. De totale afwikkeling van je examens regel je online. Elke zwemlesaanbieder die opleidt voor de Nationale Zwemdiploma’s én elke rapporteur en gedelegeerde heeft een eigen startpagina (startpaneel). Met je klantcodenummer of inlogcode en wachtwoord heb je toegang tot je eigen startpagina.

Als je vragen en/of opmerkingen hebt of je bent je wachtwoord kwijt, dan kun je contact opnemen met ons kantoor. Ook kun je ons een e-mail sturen.

Inloggen Aanvraag Administratie Diplomazwemmen (AAD)
Klik hier om in te loggen als je medewerker bent bij een zwemlesaanbieder met Licentie Nationale Zwemdiploma’s, in het licentietraject zit of opleidingsinstituut Beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker.

Klik hier om in te loggen als je medewerker bent bij een zwemlesaanbieder die alleen examens organiseert voor de zwemvaardigheidsdiploma’s (dus niet voor Licentiehouders).

Klik hier om in te loggen als je gedelegeerde bent.

Download hier de handleiding administratie diplomazwemmen.