Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Mijn NRZ

Mijn NRZ

Omruilregeling
Ook dit jaar is het weer mogelijk om als Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s of aanbieder van de Nationale Zwemvaardigheidsdiploma’s gebruik te maken van de service die wij bieden in de vorm van de omruilregeling Nationale Zwemdiploma’s. In de webwinkel vind je het omruilformulier die van 28 januari tot 1 april 2019 bij ons kan worden ingeleverd, samen met de diploma’s en certificaten die je retourneert.

Webwinkel
Ga naar onze webwinkel voor het bestellen van diploma’s en andere artikelen. Onze relaties hebben hiervoor speciale inloggegevens ontvangen. Deze zijn met de komst van de nieuwe website niet veranderd.

Inloggen webpagina’s administratie diplomazwemmen
De administratie met betrekking tot het diplomazwemmen voor de Nationale Zwemdiploma’s wordt geregeld via persoonlijke webpagina’s. De totale afwikkeling van je examens regel je online. Elke zwemlesaanbieder die opleidt voor de Nationale Zwemdiploma’s √©n elke rapporteur en gedelegeerde heeft een eigen startpagina (startpaneel). Met je klantcodenummer of inlogcode en wachtwoord heb je toegang tot je eigen startpagina.

Als je vragen en/of opmerkingen hebt of je bent je wachtwoord kwijt, dan kun je contact opnemen met ons kantoor. Ook kun je ons een e-mail sturen. Ook deze inloggegevens zijn niet gewijzigd met de komst van de nieuwe website.

Inloggen Administratie Diplomazwemmen (AAD)
Klik hier om in te loggen als je medewerker bent bij een zwemlesaanbieder met Licentie Nationale Zwemdiploma’s, in het licentietraject zit of opleidingsinstituut Beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker.

Klik hier om in te loggen als je medewerker bent bij een zwemlesaanbieder die alleen examens organiseert voor de zwemvaardigheidsdiploma’s (dus niet voor Licentiehouders).

Klik hier om in te loggen als je gedelegeerde bent.

Klik hier om in te loggen als je rapporteur (voor zwemvaardigheden) bent.

Download hier de handleiding administratie diplomazwemmen.