Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Praktijkdag Zwemonderwijs 2024

Op 6 juni a.s. vindt de Praktijkdag Zwemonderwijs plaats. Dit jaar op een andere locatie dan we gewend zijn, namelijk in zwembad Valkenhuizen in Arnhem.Op deze dag sta jij, als zwemonderwijsgevende, centraal, daarom is het thema:

‘Duik in kennis, zwem in vaardigheden: jouw dag, jouw groei!’

Er zijn tal van lezingen, masterclasses en workshops, waaruit je zelf je programma kunt samenstellen.

 

Lezing: werkgeluk!

‘Werken met passie en purpose creëert een omgeving waar geluk en succes hand in hand gaan. Niet alleen is werkgeluk een bestemming, maar ook de reis zelf. Het begint met het vinden van voldoening in wat je doet, maar bloeit pas echt wanneer je jouw passie en doel combineert met de uitdagingen van elke dag.’

Chatilla van Grinsven is een internationaal professionele basketbalspeler en is gedurende haar carrière een prominent lid van het Nederlands Basketbal Team geweest. Ze heeft in de loop der jaren talloze internationale onderscheidingen vergaard, zoals het NCAA Atlantic-10-conferentiekampioenschap, het Franse kampioenschap, Big-5 Player of the Year Award, Roosevelt Hunter Community Service Award en genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award in de Verenigde Staten. Dit eerbetoon onderscheidde aan unieke prestaties op educatief niveau, als ook haar onderscheidende vermogen op het basketbalveld en haar helpende hand in de gemeenschap. Je kent haar ook van tv: in 2021 deed Van Grinsven mee aan het RTL4-programma De Verraders, waarbij ze in de finale samen met Samantha Steenwijk als winnaar uit de bus kwam. Daarnaast was ze ook te zien in de SBS6-programma’s De Alleskunner, Code van Coppens: De wraak van de Belgen en The Big Balance en zie je haar nu in Hunted into the wild VIPS.

 

Programma
Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
09.00 uur       Binnenkomst
09.30 uur       Welkom
09.55 uur       Ronde 1
11.05 uur       Ronde 2
12.15 uur       Ronde 3 en lunch
13.25 uur       Ronde 4 en lunch
14.35 uur       Ronde 5
15.45 uur      Lezing Chatilla van Grinsven
Vanaf 15.45   Netwerken, borrel en hapje

Klik hier voor het schematische programma.

Hieronder vind je meer informatie over de lezingen, masterclasses en workshops

LEZINGEN

 

MASTERCLASSES

 

WORKSHOPS

 

WORKSHOPS IN HET WATER

Digitale toets gratis
En uiteraard is het ook nu weer mogelijk om de digitale toets Examinator Nationale Zwemdiploma’s gratis te doen.

Nieuw – nieuw – nieuw
Of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil verkennen of een expert die dieper wil duiken, wij bieden workshops en masterclasses aan op verschillende niveaus. Bij elke workshop/masterclass staat vermeld voor wie deze bedoeld/geschikt is.

Neem het heft in eigen handen en stel je programma samen op basis van jouw behoeften. Jij bepaalt zelf wat je wilt leren!

Kosten
De kosten voor deze dag zijn € 325,- voor Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s, Licentiehouders Snorkelen en Survival en erkende organisaties Zwemvaardigheidsdiploma’s en € 350,- voor overige geïnteresseerden. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

MELD JE SNEL AAN!

Deze dag wil je niet missen! Dus meld je snel aan via het aanmeldingsformulier.