Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Persinformatie Nationale Raad Zwemveiligheid

Persinformatie Nationale Raad Zwemveiligheid

Stichting Nationale Raad Zwemveiligheid heeft als doel de zwemveiligheid in Nederland op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Simpel gezegd willen we dat iedereen zich kan redden en plezier kan hebben in het water en dat niemand verdrinkt.

Perswoordvoering

Journalisten kunnen contact met ons opnemen via het centrale nummer (0318) 83 02 50 of via mailadres info@nrz-nl.nl onder vermelding van ‘perswoordvoering’.

Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Wil je als journalist worden opgenomen in de perslijst en de persberichten van de Nationale Raad Zwemveiligheid ontvangen? Stuur dan een mail naar perswoordvoering.

Toolkit

In de toolkit vind je het logo van de Nationale Raad Zwemveiligheid en de beeldbank. Vraag de toolkit aan en ontvang de downloadlinks in de e-mail.

reCAPTCHA is required.

Achtergrondinformatie over zwemveiligheid en zwemles

Wil je bijdragen aan een goede informatievoorziening rondom zwemmen en zwemveiligheid? Maak dan gebruik van onze kennis en blogs. Je kunt de teksten van onze sites www.allesoverzwemles.nl, en www.nrz-nl.nl altijd overnemen (graag met bronvermelding natuurlijk en gebruik op social media de hashtags #heelnederlandzwemveilig #zwemles #zwemonderwijs #zwemdiploma #zwemABC).

Wil je meer achtergrondinformatie over zwemveiligheid, zwemles en zwemdiploma’s? Bekijk dan onderstaande video’s of lees de veel gestelde vragen.

Algemeen: zwemveiligheid en zwemles

Beginnen met zwemmen

Blijven zwemmen

Voorlichtingscampagnes

Kennisbank – cijfers en onderzoeksresultaten over zwemmen en zwemveiligheid

Nieuwkomers

Tips voor ouders van (jonge) kinderen

Voor thuis – leuke zwemlesactiviteiten met je kind

Overig