Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

NRZ deelt zorgen over instandhouding sportaccommodaties

De Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) deelt de zorgen van branchepartijen binnen de sport ten aanzien van de instandhouding van sportaccommodaties tegen de achtergrond van de explosief stijgende energieprijzen. Meer specifiek betreft deze zorg het wegvallen van zwemlesaanbieders waardoor het aanbod van zwemles zou afnemen en daarmee de betreffende wachtlijsten aanzienlijk zouden toenemen. Vanuit een oogpunt van zwemveiligheid zou dit een desastreuze ontwikkeling zijn. De NRZ sluit zich dan ook nadrukkelijk aan bij partijen die het Rijk en lokale overheden oproepen hiervoor tijdig een oplossing te vinden.

Lees hier het artikel van Zwembadbranche met meer informatie over deze noodoproep aan de politiek.

Recente berichten

Meer Nieuws