Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Maatwerk Examenprogramma’s Nationale Zwemdiploma’s

Binnen de Licentie Nationale Zwemdiploma’s is het ook mogelijk om een ‘eigen’ examenprogramma te maken. Het aanvragen van een maatwerk examenprogramma is sinds kort eenvoudiger gemaakt en geeft je als zwemlesaanbieder de vrijheid om het diplomazwemmen te laten aansluiten op je eigen visie en lesmethode.

Ruimte voor innovatie en flexibiliteit met maatwerk

Maatwerk geeft je de flexibiliteit om af te wijken van het standaard examenprogramma en gebruik te maken van een specifiek deel van het zwembad. Ook is het mogelijk om proeven aan te passen, nieuwe proeven te bedenken en daarmee een heel nieuw examenprogramma samen te stellen. Dit biedt mogelijkheden voor innovatie van het zwemonderwijs en het diplomazwemmen.

Lees hier meer over de mogelijkheden van maatwerk en het handboek met handig stappenplan en diverse sjablonen om het aanvragen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Recente berichten

Meer Nieuws