Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Zwemvereniging Patrick nieuwe Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s

Sinds deze maand is ZV Patrick uit Echt (Limburg) toetreden tot de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. ZV Patrick is een allround zwemvereniging en gaf tot voor kort het SuperSpetters diploma van de KNZB uit.

Op 24 juni organiseerde de vereniging in Zwembad In de Bandert een examen voor het Nationale Zwemdiploma C. Ellen Schripsema van de Nationale Raad Zwemveiligheid was hierbij in de rol van auditor aanwezig. “Er werd door de kandidaten, die door 9 zwemlesgevenden en assistenten werden begeleid, ruimschoots aan de exameneisen voldaan. Met dit resultaat heeft de vereniging de Licentie Nationale Zwemdiploma’s behaald,” aldus Ellen.

📷 v.l.n.r. Ellen Schripsema, Wendy van Poll en Monique Seine.

Recente berichten

Meer Nieuws