Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Bereikbaarheid rond de feestdagen en omruilregeling

Telefonische bereikbaarheid rond de feestdagen

Wij zijn tot vrijdag 22 december 17:00 uur bereikbaar. Tussen kerst en nieuwjaar is ons kantoor gesloten. Vanaf dinsdag 2 januari zijn wij weer bereikbaar per telefoon en e-mail zoals je van ons gewend bent.

Leveringen rond de feestdagen 

Rond de feestdagen hebben wij een aangepaste levertijd.

Bestellingen die uiterlijk woensdag 20 december worden geplaatst, worden dezelfde week nog verzonden.

Bestellingen die tussen 21 december 2023 en woensdag 3 januari 2024 worden geplaatst, worden vanaf donderdag 4 januari 2024 verwerkt. De uitlevering zal naar verwachting eind die week of begin week 2 zijn.

Bekijk dus tijdig of je nog producten moet bestellen die je nodig hebt in de periode van 21 december tot week 2 van het nieuwe jaar.

Omruilregeling Nationale Zwemdiploma’s

Tussen 2 januari 2024 en 1 maart 2024 kunnen verschreven Nationale Zwemdiploma’s weer worden omgeruild middels onze omruilregeling. Vanaf 2 januari is het omruilformulier te downloaden in onze webwinkel.

Recente berichten

Meer Nieuws