Nationale Raad Zwemveiligheid Heel Nederland zwemveilig

Innovatie Challenge - Dag van het Zwemonderwijs 2022

Innovatie Challenge - Dag van het Zwemonderwijs 2022

Innovatie Challenge – Dag van het Zwemonderwijs 2022

Op 16 december 2022 vindt de Dag van het Zwemonderwijs plaats in Soesterberg. Deze dag richt zich op zwemlesgevers, hoofden zwemzaken en commissieleden van zwembaden, zwemscholen, zwemverenigingen, reddingsbrigades en duik- en snorkelverenigingen. Kortom, iedereen die betrokken is bij zwemlessen in Nederland is welkom.

Het is van groot belang om te blijven innoveren, ook als het gaat om de zwembranche en zwemles. Dit vormt tevens een belangrijk onderdeel van het Nationaal Plan Zwemveiligheid. Binnen de kaders van dit plan wordt momenteel gewerkt aan het opstellen van de Kennis- en Innovatieagenda Zwemmen en Zwemveiligheid (KIAZZ). Daarom gaan we dit jaar iets nieuws doen tijdens de Dag van het Zwemonderwijs. In het kader van het opstellen van de KIAZZ organiseren we een Innovatie Challenge!

Heb jij een innovatief idee voor de zwembranche of zwemles in het bijzonder? Laat ons dit weten door middel van onderstaand formulier. Een aantal medewerkers van de NRZ en Titeke Postma van Propulz.tP maken een voorselectie van vier ideeën. De personen die deze ideeën hebben ingediend krijgen de kans deze tijdens de Dag van het Zwemonderwijs plenair te presenteren en mogen de hele dag gratis bij dit evenement aanwezig zijn. Je mag ook iemand anders vragen het idee te presenteren of bijvoorbeeld een video laten zien met de uitleg van je idee. De deelnemers van het event zijn de jury en bepalen het winnende idee. De winnaar ontvangt begeleiding en coaching om het innovatieve idee verder te ontwikkelen en/of in de markt te zetten.

Op deze manier halen we zo breed mogelijk allerlei innovatieve ideeën op, welke samen komen in de KIAZZ. Aan de hand van dit overzicht gaan betrokkenen vervolgens proberen middelen te vergaren om deze ideeën ook daadwerkelijk te kunnen verwezenlijken. Dit alles om Nederland zwemveiliger te maken. Doe en denk jij ook mee?

Heb jij een goed en vernieuwend idee? Zend dit dan uiterlijk 25 november in door onderstaand formulier volledig in te vullen. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Aanmeldformulier Innovatie Challenge – Dag van het Zwemonderwijs 2022

Beschrijving innovatie

reCAPTCHA is required.

KIAZZ

KIAZZ staat voor ‘Kennis- en Innovatieagenda Zwemmen en Zwemveiligheid’. Deze agenda wordt opgesteld vanuit het Nationaal Plan Zwemveiligheid. Om deze agenda op te stellen zet de Nationale Raad Zwemveiligheid diverse stappen om ideeën uit de branche op te halen. Lees meer
KIAZZ